marți, 19 ianuarie 2010

Ce se poarta prin cluburi - Imbracaminte pentru club




Ce se poarta prin cluburi si Imbracamintea pentru club sunt subiectele cu care fetele-si ocupa o gramada de timp inainte de a pleca de acasa. Suntem foarte interesate de ceea ce se poarta in club, in special de acea imbracaminte de club care este specifica.

Putin mai jos am pus o imagine cu o rochita pentru club, ca sa vedeti ce model se poarta in general. Culorile rochitelor de club sunt diverse, in ziua de azi fiind foarte populare: rozul, violetul, rosul, verdele si galbenul. Vorbind despre dimensiuni, rochitele cele mai scurte sunt cele mai populare, foarte improbabil sa vedeti rochite lungi prin cluburi.



Ce mai este la moda pe langa rochitele scurte pentru club sunt noile combinatii de blugi scurti cu bluze pentru club stralucitoare si foarte colorate. Am atasat inca un set de poze cu bluze pentru club, deoarece spre deosebie de rochiile de club, la bluze exista mult mai multe modele.

Cat despre culorile care se poarta in club, la fel ca si la rochite, cele mai populare sunt cele mai stralucitoare si mai tipatoare, pentru a iesi in evidenta cat mai bine. Acum, sa vedem cateva modele de bluze pentru club, luati in considerare modelul nu culoarea.




Dupa cum observati, bluzele decoltate si colorate sunt foarte in voga, asadar fetelor, data viitoare cand mergeti la cumparaturi si vreti sa va achizitionati o bluzita care sa o purtati in club, tineti minte ce anume se poarta! De asemenea, materialele foarte groase nu sunt recomandate pentru club, cu toate ca afara este inca anotimpul rece.







Articole similare:




2 comentarii: