miercuri, 20 ianuarie 2010

Ce trebuie sa faci la prima intalnire




Ce trebuie sa faci la prima intalnire ca sa fie ideala?

Raspunsul pe scurt: Nici prea mult, nici prea putin.

In primul rand, indiferent daca esti fata sau baiat, ceea ce trebuie sa faci la o prima intalnire, este sa analizezi persoana respectiva: sa vezi daca iti place, daca nu-ti place, te atrage, nu te atrage, cum gandeste si multe alte chestii importante pentru tine.

Un important sfat pentru prima intalnire este sa nu te arunci, in sensul ca, daca chiar iti place persoana respectiva, nu exagera si nu arata ca esti disperat/a . Nu vei rezolva nimic cu asta, si probabil vei produce neplaceri. Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul, o spun din proprie experienta.

Deoarece chestiile nasoale se mai intampla, e bine sa fii constient/a si ca sa eviti o "pauza de idei" intr-o discutie, fii pe faza si alege subiecte care se pot discuta, sa nu fie nici prea indiscrete, dar nici prea plictisitoare.

Nu stii despre ce sa vorbesti la prima intalnire?

Hai ca nu e greu, dar in cazul in care chiar duci lipsa de idei, te voi ajuta putin. Poti sa vorbesti despre ceea ce te pasioneaza, sa vezi ce parere are persoana respectiva despre acel lucru, incearca sa discuti despre subiecte comune cum ar fi animalele sau poti sa povestesti o intamplare amuzanta, dar ai grija cum o povestesti ca sa nu plictisesti omul!

Cateva mini - sfaturi si reguli pentru prima intalnire :


  • Comporta-te natural! Nu are rost sa pretinzi ca esti ceva ce nu vei fi niciodata, cu timpul isi va da seama ca a fost mintit/a si nu ii va placea!

  • Discuta chestii interesante

  • Nu exagera

  • Nu arata ca iti place prea mult persoana respectiva, lasa putin mister, cel putin pentru inceput!

  • Nu iti etala defectele, dar nici nu incepe sa te lauzi singur/a. Povesteste chestii din care ea/el sa deduca unele calitati ale tale, dar ai grija cum o faci!

  • Ai grjia ce subiecte abordezi, ca sa nu faci persoana de langa tine sa se simta stanjenita!

  • Nu insista! Daca vezi ca nu doreste sa vorbeasca despre un anumit lucru, las-o asa, nu insista pentru ca nu vei rezolva nimic.

Prima intalnire - Sarutul
Este un pas putin cam avansat, dar daca insisti sa-l faci, ai grija ca sa nu ai parte de un mare refuz. Pana nu esti sigur si constient ca si persoana cu care tocmai ai avut o intalnire este atrasa de tine, nu te repezi. S-ar putea sa tulburi apele prea mult si sa strici tot farmecul.

Sarutul este un gest de pasiune, si nu se face doar ca sa fie facut! Daca inca nu esti sigur/a ca iti place persoana cu care te-ai intalnit atat de mult incat sa te determine sa o saruti nu o fa.


Ce sa fac daca la prima intalnire ma saruta ?

Nu esti obligat/a sa accepti. Daca consideri ca simti si tu la fel, poti sa continui, daca nu, poti sa te retragi politicos si sa spui "Scuze, dar nu ma simt pregatit/a inca" .

Urmeaza acele reguli la prima intalnire sau sfaturi, cum vrei sa le spui, si eu sunt de parere ca totul va fi bine. Nu trebuie sa le inveti pe de rost, dar tine cont de ele totusi. Uneori avem tendinta de a ne lasa controlati de niste impulsuri de moment, iar apoi este posibil sa ne para rau. De aceea este bine sa fim precauti! :)

Va urez spor la prima intalnire de care veti avea parte si cat mai mult noroc si sper ca aceste sfaturi legate de intrebarea " Ce sa faci la prima intalnire " v-au ajutat!







Articole similare:




10 comentarii:

  1. off topic: ai un premiu la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  2. dak am 14 ani shi trb sa ma intalnesc cu o fata ce trb sa fac???

    RăspundețiȘtergere
  3. pi eu urmez sa fac pasul acesta da eu consider a sunt mica la 14 ani

    RăspundețiȘtergere
  4. am incercat si chiar merge

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate ... Am incercat si chiar merge . Multumesc pentru sfaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Off si daca nu va merge!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa parerea mea chiar va merge! Sigur! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptete... Am incerket si khiar merge.MULTUMESK MULT pentri sfaturile minunate

    RăspundețiȘtergere
  9. eu asa spune sa incerci macar sa va tineti de mana ....

    RăspundețiȘtergere