joi, 7 octombrie 2010

Modele de tort pentru majorat - Torturi de ciocolata cu ornamente




Modele de tort pentru majorat - Torturi de ciocolata cu ornamente

Se apropie majoratul tau si nu stii ce tort pentru ziua de nastere sa alegi ? Am decis sa te ajut, postand cateva poze cu torturi de ciocolata si ornamente diferite, poate in acest fel te vei putea decide mai repede asupra unui tort de majorat perfect!

Torturile de ciocolata cu ornamente sunt foarte la moda acum, in special cele pe doua etaje. Deoarece la un majorat, mai nou, numarul invitatiilor este cand depaseste si 100, un singur tort nu este de ajuns, asa ca foarte multa lume a optat pentru un tort dublu, sau tort pe mai multe etaje.

Cele mai frumoase modele de torturi sunt cele care nu sunt prea incarcate si simbolizeaza ceva important pentru tine. Un tort de majorat trebuie sa fie delicios de bun, asadar ai mare grija ce compozitie alegi pentru el.

Totusi, conteaza si aspectul, cu toate ca nu acela ar trebui sa impresioneze foarte mult. Am pus si cateva poze cu cele mai dragute torturi de ciocolata, modele diferite de torturi pentru majorat. Sper sa va placa. Savurati-le, doar sa nu salivati, ca e pacat de tastatura!








Articole similare:




Un comentariu: