duminică, 24 octombrie 2010

Filme romance, de dragoste cu vampiri si varcolaci




Filme romance, de dragoste cu vampiri si varcolaci

Desi la inceput fimele cu vampiri nu erau foarte apreciate, se pare ca intre timp lucrurile s-au cam schimbat. Intr-adevar s-a schimbat putin si continutul, in sensul ca initial nu existau filme cu vampiri de dragoste ci doar filme horror cu vampiri. Acum, publicul primeste foarte bine serialele sau filmele care au continut "romance" iar in care povestea de dragoste se desfasoara intre un el, vampirul si o ea, fata obisnuita dar foarte draguta.

Pe aceasta tema, exista cateva filme si seriale romance, de dragoste cu vampiri si varcolaci foarte cunoscute - Daca va plac genul acesta de filme puteti incerca sa va uitati la:

Twilight
New Moon
The Twilight Saga: Eclipse
True Blood [serial romance]
The Vampire Diaries [serial romance]
Underworld
Underworld: Evolution
Underworld: Rise of the Lycans

True Blood si The Vampire Diaries sunt seriale, as putea sa spun ca sunt foarte reusite pentru cei carora le plac genul acesta de filme sau seriale SF.
Underworld este putin mai complex, in sensul ca este atat un film de actiune dar si un film de dragoste, in care ideea de romance exista iar vampirii nu sunt singurii prezenti in film: lupta eterna dintre vampiri vs varcolaci!


[Fotografie The Vampire Diaries - Elena, Stephan & Damon]

Dupa parerea mea, toate filmele cu vampiri si varcolaci din lista de mai sus merita vazute. Daca ati mai vizionat si altele care sunt pe aceasi tema dar nu le-am trecut, lasati un comentariu in care sa ne spuneti si parerea voastra nu doar numele filmului.








Articole similare:




Un comentariu:

  1. am vazut jurnalele vampirlot..de abia astept sezonul doi luan viitoare..e super serialul..cu adv trebuei sal vedeti..vil recomand...true blood e dragutz insa are multe scene pornografice...

    RăspundețiȘtergere