duminică, 17 octombrie 2010

Mesaje frumoase de La Multi Ani pentru prieteni




Mesaje frumoase de La Multi Ani pentru prieteni

Cele mai frumoase mesaje de La Multi Ani pentru prieteni le gasesti doar aici. Desi este cel mai bine sa suni persoana in cauza si un mesaj este cateodata indeajuns. Daca nu stii ce sa scrii intr-un mesaj de La Multi Ani, am postat cateva modele care le-ai putea folosi.

SMS-urile La Multi Ani pentru zi de nastere sunt intotdeauna apreciate si isi "fac treaba" bine. Depinde foarte mult de persoana.. daca stii ca ii plac mesajele si sms-urile cu urari de ziua de nastere, atunci foloseste unul din cele de mai jos, dar daca stii ca nu se lasa usor de impresionat, mai bine da-i un telefon.

  • Astazi fiind ziua ta, mi-am permis sa te deranjez cu un mesaj. Poate e mai simplu de felul lui, dar stiu ca iti plac lucrurile care nu sunt foarte complicate. Doresc sa-ti urez un sincer La multi ani si sper sa ai parte de tot ce este mai bun pe lumea asta.
  • La multi ani cu ocazia zilei tale de nastere! Nu uita sa-ti pui "dorinta magica" dar totusi, stii cum e vorba: Ai grjia ce-ti doresti ca s-ar putea sa se-ndeplineasca!
  • Cu ocazia zilei tale de nastere iti doresc sa fii fericit(a) si sa nu te schimbi pentru ca esti deja mult prea bun(a) pentru lumea asta. Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa fii la fel de cuminte ca pana acum. Iti urez un La Multi Ani si abia astept sa ne intalnim, sa te trag un pic de urechi!
  • Nu o sa te maltratez prea tare avand in vedere ca e ziua ta de nastere, dar macar sa te trag un pic de urechi sper ca o sa ma lasi, daca nu, eu tot o sa incerc! Doresc sa-ti urez un "Happy Birthday" sau un "La multi ani" sau poate iti place franceza mai mult "Joyeux Anniversaire".
  • Sa ai parte de tot ce iti doresti tu, iar cu ocazia zilei tale de nastere vroiam sa te deranjez cu un mic La multi ani si din partea mea. Cadoul ajunge mai tarziu, pana una alta fii fericit(a) si distreaza-te pe masura, doar e ziua ta! O singura data pe an iti sarbatoresti ziua, macar atunci fa-o cum stii tu mai bine (Asta eram eu care cica te incurajam, nu stiu, a functionat? :)) )
Daca ati primit sau ati trimis si voi la randul vostru alte mesaje de La multi ani decat cele de aici, va rog sa le postati printr-un comentariu. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Gusturile sunt diferite dar daca sunt mai multe modele de sms cu La multi ani pentru o zi de nastere, sunt si mai multe sanse ca lumea sa gaseasca ceea ce cauta.

Cateva idei de cadouri pentru barbati
- in cazul in care persoana careia ii trimiti mesajul este un "el" iar tu nu ai apucat inca, din diferite motive, sa-i cumperi un cadou.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu