marți, 5 octombrie 2010

Paltoane elegante de iarna pentru dame




Paltoane elegante de iarna pentru dame

Incet incet vine frigul si trebuie sa ne schimbam hainutele. S-a cam dus vremea tricourilor si a fustitelor, asadar am decis ca este vremea sa scriu si cate ceva despre imbracamintea de iarna.

De ce anume trebuie sa tin cont cand achizitionez un palton de iarna pentru dame ?

In primul rand trebuie sa-ti placa cum arata, altfel, din orice material ar fi facut tot nu il vei purta. Eleganta la femei este extrem de importanta. (Un palton de dame elegant iti va scoate intotdeauna talia in evidenta.) Al doilea lucru de care trebuie sa tii cont cand vrei sa cumperi un palton este materialul din care este facut. (lana, stofa, etc.)


De asemenea tine cont si de pret dar si de felul in care arata produsul.
De foarte multe ori se intampla sa achizitionezi un produs iar dupa ce ai ajuns cu el acasa iti dai seama ca nu este ce ti-ai dorit, sau si mai rau, este exact ce ti-ai dorit dar are imperfectiuni. Verifica cusaturile si intregul material, ai grija sa nu fie rupt sau pe scurt, intr-o stare in care nu ar trebui comercializat.

Sunt foarte la moda paltoanele albe sau negre, aceste culori fiind dominante in toamna - iarna lui 2010. In functie de preferintele tale, iti poti alege un palton trei sferturi sau unul mai lung.

Am pus si cateva imagini, ca sa aveti idee ce modele de paltoane pentru femei se poarta in sezonul toamna iarna al anului 2010. Sunt mai mult decat sigura ca veti gasi cel putin 2-3 modele de paltoane care sa va placa.

PS: Stiati ca paltoanele "animal print" nu mai sunt la moda de ceva timp, fiind considerate prea exagerate?

Site-uri de pe care le puteti achizitiona sunt:
quelle.ro
amafashion.ro
laredoute.ro











Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu