joi, 28 octombrie 2010

Tendinte in moda iarna pentru femei




Tendinte in moda iarna pentru femei

Culorile anotimpului iarna in moda pentru femei 2011:

Iarna aceasta se poarta o gama variata de culori, incepand cu bine cunoscuta culoare negru pana la culori precum gri, maro inchis, alb, bleumarin. Trebuie sa ai putin tupeu dar in acelasi timp sa ai grija cum asortezi hainele, sa nu alegi ceva ce nu se potriveste.

Ce paltoane sunt la moda in 2011 ?

Paltoanele negre au ramas cele mai populare si anul acesta si cred ca stim cu totii foarte bine de ce. Negrul ne face sa parem mai subtirele, mai firave, mai sensibile si sa nu uitam de talia care iese in evidenta cel mai bine cu ajutorul unui palton negru.
[ Mai multe modele si poze cu paltoane elegante pentru femei ]

Alte accesorii trendy care le poti purta iarna:

Tendintele in moda in iarna 2010 pentru femei sunt foarte diverse, asa ca poti sa-ti improvizezi un stil propriu bazat pe lucrurile care iti plac.

Se poarta inca fularele crosetate multicolore dar si cele cu dungi. De asemenea, manusile cele mai populare de iarna sunt cele de lana, la fel ca si fularul, intr-o multitudine de culori.

Sa nu uitam de cizmulite, lungimea facand diferenta anul acesta. Se poarta cizmele lungi, care scot in evidenta picioarele care dupa cum probabil ati vazut, cu cat mai lungi, cu atat mai apreciate. Totusi, nu renuntam asa de usor nici la cizmele de iarna mai scurte pentru femei, dar care trebuiesc neaparat sa fie imblanite sau cu diferite modele pe ele.

Cizmele de lac nu mai sunt la fel de cautate ca in anii trecuti, insa au castigat teren cele din piele sau piele intoarsa intoarsa. [ Mai multe modele de cizme pentru femei ]







Articole similare:




Un comentariu:

  1. Un palton gri mi se pare mai sofisticat decat unul negru, iar asortat la niste cizme lungi peste genunchi formeaza una din tinutele mele preferate din acest sezon.

    RăspundețiȘtergere