vineri, 8 octombrie 2010

Tratament varice, contra varicelor - Scapa de varice




Tratament varice, contra varicelor - Scapa de varice

Ce este varicele - Varicele la picioare: Tratament

Varicele sunt defapt niste vene varicoase care transporta sange neoxigenat inapoi la inima. Sunt cunoscute prin culoare specifica purpuriu inchis sau albastru si prin zona de aparitie de obicei partea din spate sau pe interiorul gambelor.

Cauzele aparitiei varicelor:

  • Statul prea mult in picioare
  • Varsta, sexul
  • Factori genetici
  • Obezitatea

Tratamentul varicelor prin metode naturale sau alte surse:

Se presupune ca exista o gramada de tratamente naturiste contra varicelui, tratamente naturale anti varice. Ei bine nu se stie exact daca chiar sunt niste tratamente reusite sau o metoda de a face bani de pe spatele altora. Daca nu vrei sa fii primul care incearca, cea mai sigura metoda prin care poti sa scapi de varice este chirurgia.

Tratament chirurgical anti varice - Tratamentul varicelor:

O cunoscuta metoda chirurgicala pentru tratamentul varicelor este strippingul. Prin intermediul acestei interventii chirurgicale se extirpa vena principala a membrelor inferioare, cu ajutorul a doua incizii, una in genunchi iar alta in glezna.

O alta tehnica foarte actuala folosita de multa lume care sufera de varice este CHIVA. Ce inseamnna CHIVA? CHIVA reprezinta cura hemodinamica a insuficientei venoase. Prin metoda CHIVA, se aplatizeaza varicele fara ca acesta sa fie scos.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu